Poziv privrednicima iz istočne Srbije na prezentaciju Nemačko – srpske privredne komore

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije organizuje prezentaciju Nemačko – srpske privredne komore AHK Srbija, za sve zainteresovane privrednike iz istočne Srbije, u utorak, 17. avgusta, sa početkom u 10 sati.

Prezentacija će biti organizovana u RARIS-u, a na njoj će učestvovati direktor AHK Frank Aletter sa saradnicima. Oni će predstaviti AHK Srbija, glavne aktivnosti, kao što su: ciljevi komore, program članstva, dualno obrazovanje, vodeći projekti poput Young Energy Europe (energetski skauti), Inicijativa dobavljača za Zapadni Balkan, „Izvozna inicijativa energetske efikasnosti i obnovljivi izvori“. Prezentacija će okupiti kompanije i lokalne institucije iz regiona istočne Srbije, a kako je planirano, radni jezik će biti srpski. Po završetku prezentacije biće omogućen neformalni razgovor sa predstavnicima AHK Srbija.

Učešće je besplatno, uz obaveznu prijavu. Za sve učesnike prezentacije obezbeđen je besplatan parking RARIS-a. Za sva pitanja, zainteresovani se mogu obratiti Bobanu Kostandinoviću u RARIS-u ili na tel: 019/426-376 i 065/ 8024624. Nemačko-srpska privredna komora pripada sistemu nemačkih spoljno-trgovinskih i industrijskih komora, sa 140 kancelarija u 92 zemlje širom sveta. Predstavlja najveću bilateralnu privrednu komoru u Srbiji i platformu za kontakte između nemačkih, srpskih i internacionalnih kompanija.

Prethodni članci