Predstava „Čehovljeva soba, sezona prva” oduševila i Nikšićane

Predstava „Čehovljeva soba, sezona prva” zaječarskog pozorišta “Zoran Radmilović”, po motivima priča Antona Pavloviča Čehova, u adaptaciji Une Đelošević i Nikole Zavišića, koji je i reditelj predstave, odigrana je sinoć u Nikšiću. Glumački ansambl vešto je vodio prisutne na muzičko-scensko putovanje u Čehovljevu dimenziju, kroz devet sasvim različitih krugova života Antona Pavloviča a publika je svoje oduševljenje iskazala dugotrajnim aplauzom.

U predstavi igraju: Marija Stanković, Miloš Tanasković, Gabrijel Bećarević, Ivana Bartunjek, Branislav Mijatović, Vujadin Milošević, Viktorija Arsić, Nataša Petrović, Jelena Rajić i Ana Bretšnajder.

Bend predstave čine glumci: Vujadin Milošević, Miloš Tanasković, Ana Bretšnajder, Jelena Rajić, Marija Stanković i Ivana Bartunjek, kao i Milan Mitić, profesor gitare i direktor zaječarske muzičke škole.

Zaječarski glumački ansambl sa ovom predstavom gostovao je u Knjaževcu, Kruševcu, Smederevu, Beogradu, Loznici i sinoć u Nikšiću (Crna Gora). U nerednim mesecima predstavu će moći da pogleda publika u drugim gradovima u Srbiji i u inostranstvu.

Prethodni članci