Predstavnici GrO SNS-a Zaječar razgovarali sa meštanima Zvezdana, Gamzigrada i Lubnice

Predstavnici GrO SNS-a Zaječar razgovarali su sa meštanima Zvezdana, Gamzigrada i Lubnice.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Boško Ničić sa predstavnicima Gro SNS posetio je tri zajčarska sela: Zvezdan, Gamzigrad i Lubnicu.

Na tribinama je istaknuto da su primarni ciljevi uređenje kanalizacione mreže i izgradnja kolektora, a potom sledi i asfaltiranje.

„U Zvezdanu će biti izgrađen kolektor u dužini od 1.900 metara, kao i kanalizaciona mreža u dužini od 6.165 metara. Planirano je da se reši glavni problem Zvezdana, a to je prolazak teških teretnih vozila kroz selo. U planu su dve zaobilaznice, jedna će ići pored seoskog groblja i izlaziti kod asfaltne baze, a druga će biti od nadvožnjaka kod kasarne u Zaječaru i ići će paralelno sa prugom i izlaziti kod bolnice“, rekao je Ničić u Zvezdanu.

U Gamzigradu je rečeno da će biti urađena kanalizaciona mreža u dužini od 6.550 metara i kolektor u dužini od 1.314 metara. Takođe, napomenuto je da će isto biti asfaltirane ulice kada se kanalizaciona mreža bude završila.

Na tribini u Lubnici se moglo čuti da je potrebno nabaviti nove kontejnere, kako se ne bi stvarale divlje deponije. Bilo je reči i o uređenju kanalizacione mreže i igradnji kolektora.

Takođe, Ničić je govorio i o zaposlenju, kao i o rekonstrukciji ZC Zaječar.

Prethodni članci