Predstavnici Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar organizovali svečani prijem za svoje kolege koji odlaze u penziju

Predstavnici Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar, u sedištu PU Zaječar, organizovali su svečani prijem za svoje kolege-članove koji su stekli uslov i pravo na penziju u 2023. godini.

Svečani prijem kolega penzionera otpočeo je intoniranjem himne Republike Srbije, nakon čega je minutom ćutanja odata počast preminuloj koleginici Dijani Cvetković koja je radila u Odseku za upravne poslove u sedištu Policijske uprave Zaječar.

U uvodnom delu prisutnima se obratio predsednik Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar Igor Stojadinović, koji se prvobitno zahvalio svojim kolegama penzionerima na njihovom neiscrpnom radu, doprinosu i profesionalnom obavljanju službenih zadataka i poželeo im puno zdravlja i sreće u predstojećim penzionerskim danima.

U protokolarnom delu aktivisti Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Zaječar, uručili su plakete i skromne poklone svojim kolegama:

  1. Slavoljuvu Baljeviću, koji je stekao uslov i pravo za odlazak u penziju sa radnog mesta vođa sektora u Policijskoj ispostavi u Zaječaru;
  2. Radisavu Milojevu, koji je stekao uslov i pravo za odlazak u penziju sa radnog mesta policijski službenik u Policijskoj ispostavi u Zaječaru;
  3. Zdenku Kostiću, koji stekao uslov i pravo za odlazak u penziju sa radnog mesta saobraćajni policajac u Policijskoj stanici u Knjaževcu;
  4. Slavici Živković, koja je stekla uslov i pravo za odlazaka u penziju obavljajući poslove u Odseku za logistiku Policijske uprave Zaječar;
  5. Dragani Živanović, koja je stekla uslov i pravo za odlazak u penziju obavljajući poslove u restoranu Policijske uprave u Zaječaru.

Kolega, Branislav Matić koji je stekao uslov i pravo za odlazak u penziju na radnom mestu načelnik Sektora za varedne situacije u Zaječaru iz opravdanih razloga nije bio u mogućnosti da prisustvuju ovoj svečanosti, te će mu plaketa i skromni pokloni biti naknadno uručeni.

Nakon protokolarnog dela organizovan je koktel i druženje članova Nezavisnog sindikat policije Koordinacionog centra Zaječar.

Iz Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar poželeli su penzionerima srećnu i dugovečnu penziju.

Prethodni članci