RARIS u Nišu predstavio investicione projekte i lokacije u turizmu istočne Srbije

RARIS: Mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije predstavljene u Nišu

RARIS je u Nišu predstavio investicione projekte i lokacije u turizmu istočne Srbije. Prezentacija mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije je izazvala veliko interesovanje poslovne zajednice i okupila više od 40 učesnika.

Na prezentaciji su učestvovali vodeći privrednici, hotelijeri, agencije za nekretnine i drugi zainteresovani za investicije u turizmu iz Niša.

Na prezentaciji su detaljno predstavljeni trendovi rasta turizma u istočnoj Srbiji kao i prednosti investiranja u turizmu. Takođe je predstavljeno 20-tak konkretnih lokacija i projekata iz turizma koji su do sada evidentirani u RARIS-ovoj bazi investicionih lokacija „Invest East Serbia”.

Pored ostalih predstavljeni su: SPA hotel sa izdatom građevinskom dozvolom, apartmani pored Dunava i na Staroj planini, etno selo u dolini Timoka, parcela na skijalištu Crni vrh, Gamzigradska Banja, hoteli u Sokobanji i na Staroj planini, ribnjak na Dunavu, kamp pored Negotinskih vinarija itd. Sve investicione mogućnosti možete pogledati ovde.

Prezentaciju je organizovao RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije zajedno sa Regionalnom privrednom komorom Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga.

Na prezentaciji su govorili: Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac; Aleksandar Milićević, direktor RPK Niš; Vladan Jeremić, direktor RARIS-a.

RARIS će uskoro pokrenuti i intenzivnu online promociju mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije i organizovati sličnu promociju u Beogradu.

RARIS i ovom prilikom poziva sve vlasnike privatnih lokacija i projekata u turizmu da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia”.

Prethodni članci