Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gamzigrad“ u Gamzigradskoj Banji obeležila je danas 39. godišnjicu rada i Krsnu slavu Vavedenje Presvete Bogorodice

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gamzigrad“ u Gamzigradskoj Banji obeležila je danas 39. godišnjicu rada i Krsnu slavu Vavedenje Presvete Bogorodice. Ovaj  datum obeležen je otvaranjem restorana „Atrijum“  i otvaranjem „Staze zdravlja“ duge 1 360 metara.. U prisustvu brojnih zvanica, episkop timočki Ilarion je sa direktorom Specijalne bolnice doktorom Radetom Kostićem presekao slavski kolač i čestitao slavu svima koji su vezani za Specijalnu bolnicu, upravi na čelu sa doktorom Kostićem, lekarima, medicinskom osoblju, korisnicima. Direktor Specijalne bolnice doktor Rade Kostić, sumirao je rezultate ove ustanove. Ova godina bila je uspešnija od prethodne. Realizovani su mnogi planovi, a ustanova ima čime i da se pohvali.

Korisnice bolnice rado odlaze i do Romulijane koja je četiri do pet kilometara dalje kako bi i tamo proveli neko vreme, ali nisu baš svi u mogućnosti da idu  dalje pa se i takvim pacijentima izašlo u susret.

Prethodni članci

Leave a Comment