Stefan Jeremić (15) potpisao stipendijski Ugovor sa zaječarskim Timokom 1919

U službenim prostorijama pod Kraljevicom, srpskoligaš Timok 1919, na čelu sa Miloradom Vučkovićem, predsednikom Upravnog odbora ovog trofejnog kluba, potpisao je četvorogodišnji Ugovor o stipendiranju sa talentovanim poletarcem Stefanom Jeremićem (15), novim biserom „belih labudova“ sa Timoka, koji ako nastavio da se ovako brzo razvija, stasava i napreduje na terenu, bez dileme, smeši mu se blistava fudbalska karijera.

Fudbal sam počeo da „pikam“ u Timokovoj školici fudbala sa nepunih šest godina. Prvi trener mi je bio Srđan Videnović, potom Miroslav Trujkić, a sada u pionirskoj konkurenciji u tajne fudbalske igre uvodi me Sonja Marković, bivša igračica ŽFK Mašinac iz Niša i koja je uz fudbal stekla i zvanje master psiholog na Filozofskom fakultetu, a položila je i za trenera. Potvrdila je da fudbal i škola mogu zajedno, ako se obaveze i vreme pravilno rasporede. Voleo bih da zaigram u nekom našem elitnom klubu, ali i da obučem crveni dres reprezentacije Srbije, što je san svakog igrača – ističe još golobradi Stefan Jeremić, učenik prvog razreda Ekonomske škole.

– Stefan Jeremić rođen 2008. godine koji je juče napunio 15 godina igra na poziciji veziste, visok je 168 cm i težak 55 kg. Krase ga dobar dribling i pregled igre, filigranske asistencije i precizan udarac. Uspešno brani boje Timoka u Prvoj pionirskoj ligi FS RIS. Njegov talenat nije ostao nezapažen kod lovaca na talente. Nastupa za selekciju FS RIS, a član je i Pionirske reprezentacije FS Srbije. Sklapanjem Ugovora o stipendiranju sa talentovanim Stefanom Jeremićem svi smo u klubu prezadovoljni. Radi se o novom biseru sa Timoka čije vreme tek dolazi i o kome će se tek čuti na fudbalskoj mapi Srbije i šire. Ima sve odlike da postane igrač za velika dela, uz napomenu da u Timoku igra i njegov četiri godine stariji brat Lazar (2004.), koji već nastupa za seniorski pogon. U narednom periodu sklopićemo Ugovore sa još nekoliko Timokovih dragulja, jer planiramo da budućnost kluba budu mladi igrači ponikli u našim mlađim selekcijama – kaže Milorad Miki Vučković, prvi čovek Timoka 1919.

Prethodni članci