Stojčevski u nedelju protiv svojih

U nedelju 6. marta fudbaleri Timoka gostuju Radu na Banjici u okviru 24. kola Prve lige Srbije. Posle poraza u sredu na Kraljevici od odlične ekipe iz Loznice, zaječarci će morati da podigne igru na viši nivo kako bi sačuvali prvoligaški status. Građevinari imaju 10 bodova više od Timoka i utakmicu manje ali su takođe u zoni ispadanja tako da im je preko potreban svaki bod. Šef Stručnog štaba Timoka, Srđan Stojčevski dobro poznaje protivnika jer je upravo u Radu počeo svoju trenersku karijeru i u dva navrata vodio tim sa Banjice. Čelni ljudi zaječarskog prvoligaša su puni optimizma, veruju u ekipu i poručuju da neće biti predaje do poslednjeg kola. Meč na Banjici počinje u 14 sati.

Ovog vikenda startuje prvenstvo i u mlađim kategorijama koje su pod ingirencijom Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije (FSRIS).
Timok nastupa u sve četiri lige a koordinator mlađih kategorija Miroslav Trujkić kaže da su treneri odlično odradili pripreme i da se očekuju pozitivni rezultati.

U subotu 5. marta na terenu br. 2 na Kraljevici od 10 sati startuju pioniri a od 12 petlići. U goste im dolaze vršnjaci iz ekipe Duel Juniors iz Kruševca. Na istom terenu od 14 sati najstariji omladinci dočekuju OFK Slatinu u okviru 15. kola Prve omladinske lige Sever. Omladinci Timoka planiraju da upišu što više bodova u naredna četiri kola kako bi zauzeli jedno od prva pet mesta na tabeli i izbegli nastavak takmičenja u PlayOut-u već u PlayOff-u.

U nedelju od 10 sati u Vranju kadeti Timoka igraju protiv ekipe Mineralac.

Prethodni članci