Sutrašnji derbi između Timoka i Bora imaće i humanitarni karakter

Sutra će na Gradskom stadionu u Zaječaru biti odigrana derbi utakmica 8. kola Zone „Istok“ između domaćeg Timoka 1919 i OFK Bora 1919. Zaječarci su lideri na tabeli sa maksimalnim učinkom dok gosti iz Bora imaju pet bodova zaostatka i nalaze se na 3. mestu. Dobra atmosfera vlada u taboru Timoka 1919 i sa iščekivanjem dočekaju sutrašnji meč. Šef Stručnog štaba Miroslav Nikolić kaže da nema sumnje da će to biti težak meč za njegove igrače, s obzirom da nekoliko standarnih prvotimaca neće biti u protokolu, ali takođe poručuje da nema razloga za brigu. Ekipa je spremna i iz utakmice u utakmicu pruža sve bolje partije tako da očekuje pobedu. Utakmica počinje u 15:30 sati. Za glavnog sudiju delegiran je Bratislav Jović iz Niša a pomoćnici će mu biti Stefan Kalezić iz Paraćina i Nikola Stojanović iz Ćuprije.

Motiv više biće i činjenica da će meč protiv starih rivala imati humanitarni karakter, a iz kluba pozivaju sve ljubitelje Timoka i dobrog fudbala da ispune zaječarski gradski stadion i uključe se u prikupljanje pomoći za lečenje Nenada Ćirića „Ćire“, kome je neophodna hitna operacija u Rusiji.

S A O P Š T E NJ E – F K T I M O K 1 9 1 9

Fudbalski klub Timok 1919 poziva sve navijače i simpatizere kluba na derbi utakmicu protiv FK Bora. Ova utakmica biće humanitarnog karaktera u kojoj ćemo sakupljati sredstva za operaciju našeg brata i sugrađanina Nenada Ćirića – Ćiru. Pred Nenadom je put na operaciju u Rusiju i u preostale dve nedelje pred njim je ni malo lak zadatak prikupljanja 13000 eura. Na utakmici u sredu (umesto karata) na ulazu biće sakupljan humanitarni prilog kako bi Ćiri pomogli u lečenju i odlasku na operaciju. Naša iskrena želja je da derbi protekne u sportskom ambijentu i da Nenad pobedi u svojoj životnoj utakmici. Svim srcem za Ćiru!

Dinarski račun:
Nebojša Ćirić 265-0000006840652-50
Devizni račun:
Nebojša Ćirić 265-0500000466964-11

Prethodni članci