„Tekijanka“ otvorila u Negotinu svoj 33. maloprodajni objekat

Domaći porodični trgovinski lanac „Tekijanka” otvorila je svoj novi maloprodajni objekat u Negotinu, u ulici Miloševski put I bb. Ovo je „Tekijankin“ 33. maloprodajni objekat.

„Tekijanka” otvorila novi objekat u Negotinu
„Tekijanka” otvorila novi objekat u Negotinu

Po tradiciji, novi objekat osveštan je pre otvaranja. Ovo je treći objekat u samom Negotinu, a na teritoriji opštine Negotin sedmi po redu.

U pitanju je novoizgrađeni objekat koji raspolaže sa oko 40 parking mesta i svom pratećom infrastrukturom. Objekat se prostire na preko 750 kvadratnim metara i predstavlja trenutno najlepši objekat „Tekijanke”. U izgradnju i opremanje objekta uloženo je više od 100 miliona dinara, pri čemu je korišćena najsavremenija oprema čime će „Tekijanka“ dati svoj doprinos jačanju konkurentnosti na tržištu opštine Negotin, a sve u cilju jačanja kupovne moći stanovništva i plasmana proizvoda lokalnih proizvođača. Otvaranjem ovog objekta u Negotinu zašljeno je 15 novih radnika.

„Tekijanka” otvorila novi objekat u Negotinu

Iz kompanije poručuju da će kupcima pored raznovrsnog asortimana uvek biti na raspolaganju veliki izbor svežeg mesa, kao i sveže voće i povrće.

„Tekijanka” otvorila novi objekat u Negotinu

Vrlo smo ponosni na novoizgrađeni objekat, a ovo je treći novoizgrađeni objekat ‘Tekijanke’ posle Zaječara i Bora. Ujedno je i najlepši objekat u ovom trenutku. Primenili smo najnoviju opremu koja omogućava kvalitet i svežinu namirnica. ‘Tekijanka’ nije intezivno razvijala svoju maloprodajnu mrežu poslednjih godina jer je imala problema sa logističkim potencijalima, ali to više neće biti problem s obzirom da ćemo za nekih pet meseci završiti izgradnju velikog distributivnog centra u Zaječaru. Sa ovim velikim distributivnim centrom u Zaječaru bićemo sposobni da radimo mnogo masovniju distribuciju sa lokalnim proizvodima. Lokalni proizvođači će imati prilike da svoje proizvode plasiraju na ‘Tekijankinim’ policama. Cela naša porodica i svi zaposleni istinski se ponosimo našom kompanijom. Radimo i kao društveno-odgovorna kompanija i u svakom gradu gde otvorimo prodavnicu, doniramo nešto i to je ono što nam je i otac usadio od malena, da pomažemo drugima“ istakao je Željko Bolbotinović, jedan od vlasnika porodične kompanije „Tekijanka“.

Ono po čemu je posebno prepoznatljiva u istočnoj Srbiji jeste društveno-odgovorno poslovanje. Svake godine „Tekijanka” realizuje veliki broj aktivnosti u gradovima u kojima posluje, usmerenih na škole, dečiji sport i pomoć institucijama koje se bave socijalno ugroženim kategorijama ljudi.

„Tekijanka” otvorila novi objekat u Negotinu

U Negotinu povodom otvaranja novog objekta, uručeno 300 hiljada dinara Zdravstvenom centru Negotin za kupovinu EKG aparata za hemodijalizu.

„Tekijanka” otvorila novi objekat u Negotinu

„Zahvaljujem se u ime Zdravstvenog centra Negotin, zaposlenih, u ime Odeljenja hemodijalize i u ime pacijenata, jer ovakva donacija stvarno mnogo znači. Imamo trenutno 21 pacijenta na hemodijalizi, imamo još deset preddijaliznih pacijenata i radimo sa pacijentima koji dolaze iz inostranstva ovde tokom godišnjeg odmora. Tako da Odeljenje radi šest dana u nedelji u dve smene i ova donacija će poboljšati uslove za rad zaposlenih, a i mogućnost da se dijagnostikuju pacijenti“, rekla je  Gordana Radmanović, upravnik Opšte bolnice-Zdravstvenog centra Negotin.

„Tekijanka” otvorila novi objekat u Negotinu

„Tekijanka” je deo DTL-a – Domaćeg trgovačkog lanca, koji predstavlja grupaciju domaćih porodičnih trgovačkih lanaca sa skoro 800 maloprodajnih objekata širom Srbije. Kompanija „Tekijanka” postoji 33 godine i sinonim je za najpovoljniju porodičnu kupovinu.

Prethodni članci