Timok 1919 bez mnogo muke pobedio Trebič iz Sokobanje

Fudbaleri Timoka 1919 su bez mnogo muke pobedili Trebič iz Sokobanje novajlije u ligi. Zaječarci su u startnoj postavi imali četiri i na klupi za rezerve još petoricu bonusa igrača. U prvih 45. minuta igre viđena su čak četiri gola u mreži golmana Nikole Petrovića a moglo ih je biti i više. Svi golovi su rezultat lepe, sadržajne i efikasne igre. Seriju golova otvorio je Rastko Nikolić u 12. minutu nakon odličnog prodora Marka Cvetkovića po desnoj strani. Samo minut kasnije Luka Stojadinović je postigao svoj prvi gol na utakmici a drugi u dresu Timoka 1919. Napadač Nenad Stamenković je iz solo prodora povisio na 3:0 a u 34. minutu Rastko Nikolić postiže i četvrti gol za zaječarce na asistenciju Luke Stojadinovića.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor a Šef stručnog štaba Miroslav Šinki Nikolić odlučio je da u svlačionicu ostanu četvorica ključnih igrača (Uroš i Rastko Nikolić, Aleksandar Ilić (2003) i štoper Nikola Vanić). Sa mladim snagama na terenu zaječarci su u drugom delu utakmice uspeli da postignu još jedan pogodak preko Aleksandra Ilića (2005) koji je glavom pogodio u 75. minutu igre.

TIMOK 1919 – TREBIČ 5:0 (4:0)

ZAJEČAR: Gradski stadion pod Kraljevicom. Gledalaca: 300. Sudija: Mladen Veselinović (Knjaževac). Strelci: Rastko Nikolić u 12 i 34. minutu, Luka Stojadinović u 13., Nenad Stamenković u 25. i Aleksandar Ilić (2005) u 75. minutu. Žuti karton: Nemanja Žarković (Trebič)

TIMOK 1919: Glišin, Cvetković, Marković, Bogojević, U. Nikolić (A. Ilić – 2005), R. Nikolić (Milovanović), Vanić (Kuzmanović), Stamenković (Rangelov), Stojadinović, Ranđelović, A. Ilić – 2003. (Zdravković)
TREBIČ: N. Petrović, Eminović, Filipović, Stojković (Miloradović), Sr. Petrović, Milić, St. Petrović, Žarković, Stojanovski, Bonić, Mijailović (Radivojević)

Prethodni članci