Timok donosi bod iz Šapca

Danas su fudbaleri Timoka uspeli su da sačuvaju svoj gol na teškom gostovanju u Šapcu protiv neugodne Mačve. Zaječarci su tokom celog meča bili bolji protivnik a naročito u prvom poluvremenu kada su imali veći posed lopte i jednu dobru šansu preko Lazara Nikolića ali je njegov šut u okvir gola mladi golman Filip Samurović zaustavio. U drugom poluvremenu igralo se malo otvorenije i utakmica je dobila na dinamici tako da je bilo puno šansi na oba gola. Najzreliju priliku imali su gosti kada je rezervista Andrej Đukić prošao po levoj strani i odlično uposlio Ivana Davidovića koji je za malo promašio gol šapčana. Pred kraj meča mogli su domaći da dođu do prednosti ali je posle kornera Nemanja Ristić u stilu rasnog defanzivca izbacio loptu glavom i spasao gol Timoka. Mreže su mirovale svih 90 minuta i možda je ovo najrealniji ishod meča. Fudbaleri Timoka donose vredan bod u Zaječar a narednog vikenda na Gradskom stadionu pod Kraljevicom gostuje Zvezdina filijala ekipa Grafičar, koja će po svemu sudeći takođe igrati PlayOut tako da se očekuje dobar i kvalitetan meč.

Detalj sa meča Mačva – Timok 1919 (foto Ivan Đorđević)

MAČVA – TIMOK 1919 0:0 (0:0)

ŠABAC: Stadion FK Mačva. Gledalaca: 300. Sudija: Marko Delibašić (Vrbas), pomoćnici Nikola Borović (Beograd) i Jovan Jovičić (Beograd). Žuti kartoni: Kristijan Tojčić, Savo Arambašić, Branislav Marković (Mačva), Nikola Petrović, Miloš Simonović, Nikola Žerjal i Nemanja Miljković (Timok 1919)

MAČVA: Samurović, Stevanović, Jevtić, Pešić, Marković, Kukuličić (Arnautović), Belić, Arambašić, Tojčić (Mićanović), Mijailović (Čvorić), Ristović (Nikolić)
TIMOK 1919: N. Petrović, L. Nikolić (U. Nikolić), Simonović, Pantić (Ristić), Đorđević, Tričković (Miljković), Anđelović, Žerjal, Davidović, S. Petrović, Kingsley Nnaji (Đukić)

Prethodni članci