TOC Zaječar: Petodnevna obuka za „Design thinking“

Timočki omladinski centar – TOC raspisao je poziv za 20 učesnika, mladih preduzetnika ili predstavnika OCD koji žele da na inovativan način reše društvene probleme ili jednostavno žele da kreiraju novi proizvod ili uslugu u okviru petodnevne obuke za Design thinking. Obuka Design thinking realizuje se u okviru projekta „Prostor za POMAK“ koji TOC realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Cilj projekta je da unapredi razvoj preduzetništva, zapošljivosti i uslova za zapošljavanje mladih kroz formiranje modernog koreativnog prostora za zajedničko delovanje i pružanje usluga poslovane inkubacije i preduzetničke inovacije.

Učesnici će u toku treninga imati ptiliku da prođu kroz sve faze Design thinking metodologije, učeći alate i tehnike koje će primeniti na svojim projektima. Kroz niz pažljivo kreiranih, interaktivnih i inkluzivnih aktivnosti, učesnici će naučiti kako da primene Design thinking na rešavanje bilo kojih problema sa kojima se susretnu u svojim organizacijama.

Više o samoj obuci, program i šta se sve može tokom nje naučiti možete pročitati na sajtu TOC-a.

Ko može da se prijavi:

Na konkurs se mogu prijaviti mladi (od 18 do 30 godina), mladi preduzetnici i freelanceri ili predstavnici organizacija mladih i za mlade iz Zaječarskog i Borskog okruga.

Ukoliko imate motivaciju, želju za novim znanjima, ukoliko ste komunikativni, kreativni i spremni na lični napredak pozivamo vas da se prijavite.

Kako da se prijavite:

Prijavite se popunjavanjem prijavnog forumalara do 3. decembra 2017. godine OVDE

Odabrane učesnike kontaktiraćemo u ponedeljak 4. decembra 2017. godine.

Za učesnike koji dolaze van Zaječara će po potrebi biti refundirani putni troškovi i obezbeđen smeštaj.

Kada i gde će biti održana obuka:
Design thinking obuka biće održana od subote 9. do srede 13. decembra 2017. godine u Prostoru za POMAK u Zaječaru (Generala Gambete 44, 8. sprat).

Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate kancelariju TOC-a na telefon 069 444 1091 ili e-mail office@toc.rs .

Prethodni članci

Leave a Comment