U Knjaževcu održana sednica Skupštine opštine, po deveti put

8. sednica Skupštine opštine Knjaževac

U Knjaževcu je održana 9. sednica Skupštine opštine Knjaževac kojom je predsedavao predsednik Skupštine opštine Marko Stojanović.

Razmatrani su Izveštaji o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društava kapitala i drugih oblika organizovanja za period od 1. januara do 31. decembra 2022. godine, kao i rad Pravobranilaštva, Opštinske uprave, Opštinskog veća, predsednika opštine i drugih institucija kulture.

Većinom glasova odbornici su usvojili Predlog izmena cena usluga za obavljanje komunalnih delatnosti JKP „Standard“, Program poslovanja JKP „Toplana“, kao i Odluku Nadzornog odbora JKP „Toplana“ o promeni cena toplotne energije.

Usvojen je i predlog o izmeni Rešenja o obrazovanju Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora na poslovima iz izvorne nadležnosti opštine Knjaževac. Na sednici Skupštine opštine prihvaćena je izmena Rešenja o imenovanju članova Školskog odbora Osnovne muzičke škole „Predrag Milošević“, kao i saglasnost na tekst Javnog konkursa za imenovanje direktora Narodne biblioteke „Njegoš“.

Izvor: Opština Knjaževac

Prethodni članci