U nedelju meč odluke na Švajcariji

Još samo tri kola ima do kraja prvenstva u sezoni 2021/22 u Prvoj ligi Srbije a zaječarski Timok 1919 je u dosadašnjem takmičenju osvojio 37 bodova i nalazi se u zoni ispadanja. U nedelju na Stadionu Švajcarija biće odigran meč odluke između domaćeg Zlatibora i Timoka 1919 a nakon toga će biti mnogo jasnije koji će klubovi nastaviti profesionalnom rangu takmičenje a koji se sele u Srpsku ligu. Ekspedicija zaječaraca kreće sutra u „karantin“ kako bi u nedelju dali svoj maksimum u igri i pokušali da pobedom donesu najvažnija tri boda od početka sezone.

– Spremamo se za još jednu finalnu utakmicu za nas, protiv ekipe Zlatibora. Svi u klubu od uprave, Stručnog štaba i igrača su svesni značaja ove utakmice i sigurno je da ćemo dati poslednji atom snage ne bi li ostvarili pobedu protiv ekipe kojoj u ovoj utakmici posao završava i jedan bod. Svi su spremni i konkurišu za tim osim duže povređenog Dejana Mašića i Marka Đorđevića. Zlatibor je od početka Play Out-a upisao 7 bodova i trenutno nam beži 4 boda ali eventualnom pobedom bi im se primakli na 1 bod i ostavili bi nadu za opstanak u poslednje dve utakmice. Moram da ponovim da bez obzira na ishod ove utakmice igrači i svi u klubu su uradili neverovatan posao. Poslednja utakmica na našem stadionu i pobeda od 3:0 nam daje dodatnu snagu i veru u sopstvene mogućnosti. Atmosfera je na sjajnom nivou što nas prati od početka prolećnog dela. Mogu slobodno reći da sam ponosan na naše momke i rezultate koje su postigli za kratko vreme i verujem da ćemo ostvariti zacrtan cilj – kaže Srđan Stojčevski Šef Stručnog štaba Timoka 1919.

Srđan Stojčevski Šef Stručnog štaba Timoka 1919

Utakmica počinje u 17 sati. Za glavnog sudiju delegiran je Nikola Đorđević iz Aranđelovca a pomoćnici će mu biti Milan Tošić iz Vlasotinca i Srđan Milićević iz Kuršumlije.

Prethodni članci