U Negotinu juče organizovan Dečji dan

Juče je na Trgu Stevana Mokranjca u Negotinu organizovan Dečji dan u okviru programa „Za napredak Negotinske Krajine – složno”, koji organizuje Kompanija „Elixir Group” u saradnji sa lokalnom samoupravom.

Deca Predškolske ustanove „Pčelica”, njihovi vaspitači i roditelji uživali su u sportskim igrama, đuskanju sa kišobranima i poklonima koje su pripremili Kompanija „Elixir Group” i Muzej Krajine. U okviru programa “Za napredak Negotinske krajine – složno”, danas od 16 do 20 časova na Trgu Stevana Mokranjca biće održan i Sportski dan, uz učešće predstavnika sportskih klubova koji i inače okupljaju veliki broj mladih.

Program će biti zaokružen sutra, takođe na Trgu Stevana Mokranjca u okviru kojeg će „Elixir Group” i „Elixir Foundation” uručiti predstavnicima lokalne samouprave ček na 100 miliona dinara za realizaciju projekata održivog razvoja, unapređenja zdravstvene zaštite, očuvanja kulturne i istorijske baštine, ali i radove i nabavku opreme u 24 školska objekta na području opštine i druge projekte na uređenju javne i komunalne infrastrukture.

Prethodni članci