U okviru projekta „Digitalno drugačiji“ Društva obolelih od cerebralne i dečije paralize u Zaječaru realizovane podkast emisije

„Digitalno drugačiji“ naziv je projekta Društva obolelih od cerebralne i dečije paralize u Zaječaru, koji je realizovan od 21. marta do 25. maja 2022.

Projekat „Digitalno drugačiji“ realizovan je sa ciljem promocije demokratskih vrednosti i građanskog aktivizma mladih, kao i angažovanje mladih koji su aktivni u Društvu obolelih od cerebralne i dečije paralize u Zaječaru, ali su svoje aktivnosti smanjili usled pandemije Covid -19.

Realizacijom ovog projekta obrađene su teme koje su od značaja za život mladih u lokalnoj zajednici kroz moderne kanale komunikacije (formiranje Virtuelnog Tima i relizacija 5 podkasta, kao i info – grafika na društvenim mrežama), a sve sa ciljem kako bi se promovisao i povećao nivo angažovanosti mladih ljudi u rad civilnog društva.

Na pet podkast emisija razađivane su teme građanskog aktivizma, ljudskih prava, zapošljavanja, post – kovid života, i mladi na društvenim mrežama.

Podkasti se nalaze na YouTube kanalu Društva obolelih od cerebralne i dečije paralize u Zaječaru.

Projekat je podržan od strane Zaječarske Inicijative kroz Zi-manov fond za mlade.

Prethodni članci