U okviru turnira „Dođi na basket K3″ biće održan i PES 2021 turnir

U okviru tradicionalnog turnira Dođi na basket K3, 11. avgusta biće održan I PES 2021 turnir u zaječarskom naselju Ključ 3 na košarkaškom terenu.

Svi mečevi će biti odigrani u BO1 formatu. U slučaju nerešenog rezultata, preskaču se produžeci i šutiraju se penali. Trajanje meča je 5 minuta, a brzina igranja normalna. Maksimalan broj igrača na turniru je 64. Organizator takmičenja Tehnomedia, obezbedila je vredne nagrade za najbolje učesnike. Prva nagrada je LED televizor od 32 inča, druga hoverboard i treća gaming tastatura. Svi zainteresovani za ovo takmičenje mogu se prijaviti za učešće do 8. avgusta, klikom na link PES2021 Turnir- Tehnomedia. Kotizacija je 500 dinara, a sav iznos koji bude prikupljen ići će u humanitarne svrhe. Tačno vreme početka turnira biće naknadno objavljeno u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika.

Ovo je jedinstvena prilika da ljubitelji virtuelnog fudbala pokažu svoje PES sposobnosti, osete neverovatan doživljaj igranja i osvoje nagradu. Tokom trajanja turnira Dođi na basket K3, od 8. do 12. avgusta Tehnomedia je za posetioce pripremila brojna iznenađenja I poklone.

Prethodni članci