U poslednjoj kontrolnoj utakmici „zvezdanci“ pobedili FK Polet iz Jabukovca

Ekipa FK Kosovo 1933 odigrala je poslednju pripremnu utakmicu pred početak prvenstva u Zaječarskoj okružnoj ligi. Na terenu u Zvezdanu fudbaleri Kosova ugostili su ekipe FK Polet iz Jabukovca člana Borske okružne lige. Viđena je jedna veoma borbena utakmica sa puno šansi na obe strane ali je izostala realizacija u završnici. Domaći fudbaleri su ipak uspeli da postignu pogodak preko najboljeg strelca ekipe iz Zvezdana Milana Mirkovića, koji je u 38. minutu zatresao mrežu gostiju iz Jabukovca. Na kraju meča Uprava FK Kosova iz Zvezdana, zahvalila se ekipi Poleta na fer i korektnoj igri i poželela im puno sreće u predstojećoj polusezoni.

Nakon neuspešnog starta tokom pripremnog perioda predstavnici novog rukovodstva kluba iz Zvezdana su munjevito reagovali i smenili stari UO kao i stari trenerski par. Šansu je dobio Vladica Vlada Miloševiću koji je za samo dve nedelje uz nekoliko treninga i tri utakmice zatego ekipu i od raštimovanog orkestra napravio ansambl koji igra lep i dopadljiv fudbal.

– Trenutno u klubu imam spoj mladosti i iskustva. Na ovim kontrolnim utakmicama dao sam šansu svakom igraču pa se pokaže a rezultat je bio u drugom planu. Cilj je da napravimo konkurentan sastav za predstojeću polusezonu. Zadovoljan je odzivom igrača i postignutim do sada – kaže Vladica Milošević, Šef stručnog štaba FK Kosova.

– Zadovoljan sam pripremnim periodom i veoma poštujem trud i rad mladog trenera Vladice Miloševića. Napravili smo usmeni dogovor i zajednički idemo ka cilju da klub postavimo na zdrave noge jer nakon nekoliko turbulentnih sezona zvezdanci zaslužuje miran period – kaže Milan Mirković, predsednik i igrač FK Kosovo 1933.

Prethodni članci