U Prostoru za POMAK predavanje „Nema inovacije bez frustracije“

Timočki omladinski centar i Prostor za POMAK nastavljaju sa nizom predavanja na najrazličitije teme, a u vezi sa poslovanjem putem interneta, omladinskim preduzetništvom, frilensingom, kreativnim industrijama i sl. Danas će u prostoru za POMAK u 18 časova biti realizovano predavanje “Nema inovacije bez frustracije”, koje će održati Nana Radenković, jedan od osnivača Nove Iskre CoWorking prostora iz Beograda. Kao i do sada učešće je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta neophodno je da rezervišete svoje mesto popunjavanjem kratkog prijavnog formulara.
O predavanju:
Imajući u vidu kontinuirane promene koje se dešavaju u raznim domenima – transformacija polja rada, izazovi u osvajanju novih tržišta, upravljanje resursima i slično, postavlja se pitanje šta uopšte znači biti inovativan danas. Na koji način možemo da sagledavamo ulogu pojedinca, organizacije, kolektiva ili kompanije krajem druge decenije 21. veka. Da li postoji prostor za kreiranje novih metoda, servisa i proizvoda koji su u skladu sa svetskim trendovima i koji mogu biti konkurentni na globalnom nivou.
Predavač:
Nana Radenković, Nova Iskra / Suosnivač / Menadžer programa edukacije Jedan od suosnivača Nove Iskre, od početka angažovana na kreiranju specijalnih kolaborativnih i interdisciplinarnih programa namenjenih kreativcima, inovatorima, preduzetnicima, istraživačima, aktivistima, studentima, profesionalcima, organizacijama i kompanijama koje žele da preuzmu aktivnu i odgovornu ulogu u oblikovanju načina na koji ćemo učiti, raditi i živeti u budućnosti. Magistar Menadžmenta u kulturi, interkulturalizma i medijacije na Balkanu sa velikim iskustvom rada u privatnim, javnim i nevladinim organizacijama iz domena umetnosti i kulture. Osnivač je
festivala za decu KidsPatch i jedan je od mentora u okviru programa Kreativno mentorstvo. Trenutno predaje na Fakultetu za Medije i komunikaciju u Beogradu.

Prethodni članci