U prvoj utakmici baraža, zaječarski rukometaši pobedili „Rtanj“

U prvoj utakmici baraža, zaječarski rukometaši pobedili „Rtanj“

U prvoj utakmici baraža Prve lige „Istok“ – grupe A, rukometaši RK „Zaječar 1949“ pobedili su ekipu „Rtnja“ iz Boljevca rezultatom 36:32 (16:13).

Igrač utakmice je Luka Pavlović (14 golova).

„U prvom poluvremenu mučili smo se s realizacijom ali solidnom odbranom nismo dozvoljavali protivniku da utakmicu dovede i njihovu korist. Golman naše ekipe, Milan Tomić svojim odbranama je držao prvo poluvreme i pred kraj poluvremena sa par kontra napada dovodi do +3 za naše momke. U drugom poluvremenu odbrana je utihnula, pa gosti to koriste i stižu do izjednačenja i vođstva. Treba pohvaliti da smo od 50. minuta popravili odbranu i opet pred kraj utakmice sa par kontra napada dolazimo do +4“, ističu iz RK „Zaječar 1949“.

Golove za zaječarski tim postigli su: Luka Pavlović 14, Milan Ilić 8, Andrija Mijović 6, Milan Nikolić 4, Sandulović Nemanja 3 i Sandulović Nikola 1. Za goste: Mitrović Dušan 8, Jevtić S. 6, Bogić 5, Petrović 5, Mitrović Milan 4, Avramović 2, Marinković 1.

Ovo je prva utakmica od dve koje se igraju između ove dve ekipe, a druga je zakazana za sledeći petak, 20. maj u Boljevcu.

Prethodni članci