U subotu u Zaječaru Međunarodni Festival tenisa „Zaječar 2022“

Međunarodni Festival tenisa „Zaječar 2022“ biće održan u subotu 18. juna 2022. na Popovoj plaži u Zaječaru.

Početak takmičenja je u 10:00 sati, u kategoriji crveni nivo. Specijalni gosti na turniru biće polaznici „Besplatne škole tenisa“ iz OŠ „Đura Jakšić“ u Zaječaru, kao i mali teniseri iz TK „Bdin“ iz Vidina u Bugarskoj.

Nakon ovog turnira u Zaječaru, takmičenja će biti nastavljena u Knjaževcu i u Vidinu u Bugarskoj.

„Dobra organizacija, odlični uslovi, ali i dobri rezultati malih tenisera na teniskom turniru ‘Timočka Krajina open 2022’, uslovili su potrebu za organizacijom još jednog turnira u seriji. Serija turnira je kvalifikacionog karaktera, a najbolji takmičari osvajaju i vredne nagrade. Pored pehara, medalja i diploma, i ovoga puta teniski brend ‘Babolat’, inače veliki prijatelj i saradnik TK ‘AS Timok’ Zaječar, pokloniće vrednosne vaučere za nabavku teniske opreme, a biće i nagrada iznenađenja. Cilj ovakvih turnira, je pre svega druženje, razvijanje fer pleja, takmičarskog duha, upoznavanje dece, ali i sticanje iskustva, razbijanje treme“, navode iz TK „AS Timok“ Zaječar.

Teniski klub „AS Timok“, kao domaćin i organizator, i ovoga puta daće svoj maksimum, kako bi mali teniseri iz Srbije i Bugarske uživali u tenisu, ali i u čarima prelepog sportskog kompleksa Popove plaže u Zaječaru, stoji u saopštenju.

Prethodni članci