U toku prodaja karata za 59. Festival profesionalnih pozorišta Srbije „Joakim Vujić“ u Zaječaru

U zaječarskom teatru će od 8. do 15. juna 2023. biti održan 59. Festival profesionalnih pozorišta Srbije „Joakim Vujić“. Karte za ovaj Festival su u prodaji.

Tokom osam večeri biće izvedene najbolje predstave profesionalnih pozorišta Srbije.

Veliki komplet karata za svih osam predstava košta 3000 dinara. Mali komplet karata za šest predstava, bez dve kamerne predstave, za koje je predviđeno samo po 60 gledalaca na sceni, je 2000 dinara.

Moguća je i kupovina na rate, preko administrativne zabrane.

Cena pojedinačne karte je 500 dinara.

Karte se mogu kupiti na blagajni zaječarskog pozorišta radnim danima od 09:00 do 15:00 sati.

Festival će 8. juna otvoriti predstava domaćina, Narodnog pozorišta Timočke Krajine “Zoran Radmilović” iz Zaječara, „Čehovljeva soba“, sezona prva. Narednih dana na repertoaru će biti predstave: „Čudo u Šarganu“ Kruševakog pozorišta, „Ona koja raspušta vojske“ Narodnog pozorišta Pristina, „4 ZIDA ili tragikomedija o karantinu“ Pozorišta “Bora Stanković” iz Vranja, „Mesec (dana) na selu“ Narodnog pozorišta Užice, „San o zavičaju (neviđeno folk snoviđenje)” Narodnog pozorišta Niš i „Terapija“ Regionalnog pozorišta Novi Pazar. U čast nagrađenih, u ponedeljak 15. juna 2023. biće odigrana predstava Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca „Uobraženi bolesnik“.

Prethodni članci