U velikoj sali GU u Zaječaru direktorima uručene knjige i diplome za najbolje učenike

U velikoj sali Gradske uprave u Zaječaru danas je organizovana dodela diploma i knjiga za zaječarske vukovce i učenike koji su protekle školske godine ostvarili uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Ove godine je, na nivou srednjih škola 56 učenika dobilo Vukovu diplomu, dok je na nivou osnovnih škola uručeno 51. prestižno Vukovo priznanje. Milan Stanković pomoćnik gradonačelnika je na prijemu rekao da se grad Zaječar ponosi ovim rezultatima učenika.

„Čestitam prvenstveno najboljim učenicima, učiteljima, nastavnicima, roditeljima, ali i vama direktorima. Nadam se da su vukovci ostvarili svoje želje prilikom upisa u srednje škole i nadam se da će biti isto tako uspešni i kroz dalje školovanje na fakultetima i da će biti dobri ljudi pre svega. Najuspešniji učenici su ponos grada Zaječara, a ja im želim da i u budućnosti postižu tako dobre rezultate. Grad će sigurno pružiti podršku, tako što će se truditi da stvori takav ambijent, da ukoliko i odu iz grada, i ako se odluče za neku drugu destinaciju, da se na kraju vrate ovde i da se ispune i profesionalno i privatno.“ – istakao je Stanković.

Nagrade i diplome su, u ime učenika, primili direktori osnovnih i srednjih škola, a iste je uručio zamenik gradonačelnika Zaječara Vladimir Videnović.

Prethodni članci