U velikoj sali Skupštine grada Zaječara održana je 79. sednica Gradskog veća

U velikoj sali Skupštine grada Zaječara održana je 79. sednica Gradskog veća, kojom je predsedavao gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Većnici su usvojili Nacrt Odluke o Završnom računu budžeta Grada Zaječara za 2022. godinu, Nacrt Rešenja o usvajanju Finansijskog izveštaja Centra za socijalni rad „Zaječar“ u Zaječaru za 2022. godinu, Nacrt Rešenja o usvajanju Godišnjeg Izveštaja o radu Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje“ Zaječar za 2022. godinu, Nacrt Rešenja o usvajanju Finansijskog izveštaja za 2022. godinu, Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje“ Zaječar kao i Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o raspodeli dobiti Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje“ Zaječar za 2022. godinu.

Na 79. sednici veća zeleno svetlo je dato i na Nacrt Rešenja o usvajanju Godišnjeg likvidacionog izveštaja Javnog preduzeća za planiranje, projektovanje i nadzor „Urbanizam i izgradnja“ Zaječar – u likvidaciji za 2022. godinu, na Nacrt Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu i poslovanju Apotekarske ustanove Zaječar iz Zaječara za 2022. godinu, na Nacrt Rešenja o usvajanju Izveštaja o Finansijskom poslovanju Apotekarske ustanove Zaječar iz Zaječara za 2022. godinu, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Plan rada Apotekarske ustanove Zaječar iz Zaječara za 2023. godinu kao i na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan Apotekarske ustanove Zaječar iz Zaječara za 2023. godinu.

Gradski većnici su usvojili i Nacrt Odluke o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine Grada Zaječara, javnim nadmetanjem, Predlog Rešenja o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Zaječara za 2023. godinu, Predlog Programa za rad Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Zaječara, Predlog Pravilnika o izmenama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, Pravobranilaštvu Grada Zaječara, Budžetskoj inspekciji i Službi za internu reviziju Grada Zaječara, Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora 56. “Zaječarske Gitarijade” i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora „Zaječarskog kulturnog leta 2023“.

Izvor: Grad Zaječar

Prethodni članci