U Zaječar stiže Gastro karavan 1. septembra

Grad Zaječar i Turistička organizacija grada Zaječara na Trgu oslobođenja biće domaćini Gastro karavana u petak 1. septembra 2023.

Gastro karavan putujući kroz Srbiju promoviše gastronomsku ponudu gradova i opština učesnika karavana. Organizatori su pripremili sjajan program za sve posetioce.

„Gurmanski doživljaj kao nikada do sada dolazi u naš grad sa Gastro karavanom. Uživaćemo u širokom spektru kulinarskih specijaliteta, od tradicionalnih jela do modernih kreacija, dok se ova putujuća gozba zaustavlja kod nas. Pripremite se da se prepustite neodoljivim ukusima i mirisima različitih kuhinja. Pozivamo vas na nezaboravno gastro putovanje našim gradom. Ova jedinstvena prilika vam omogućava da istražujete bogatstvo ukusa. Ovom gastro karavanu pridružiće se veliki broj izlagača iz raznih delova Srbije. Zaječar će biti epicentar kulinarskog uživanja 1. septembra. Pozivamo vas da nam se pridružite kako bismo zajedno proveli vreme uživajući u raznovrsnom programu, uzbudljivoj atmosferi i preukusnoj hrani koja će vas oduševiti“ poručuju iz Turističke organizacije grada Zaječara.

Manifestacija Gastro karavan u Zaječaru donosi sa sobom šarenilo ukusa koje će posetioce osvojiti na prvi zalogaj.

Prethodni članci