U Zaječaru i Knjaževcu dvojica vozača isključeni iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola

Na teritoriji PU Zaječar počela pojačana akcija kontrole saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru i Knjaževcu, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio pod uticajem psihoaktivnih supstanci i alkohola.

Policija je u okolini Zaječara zaustavila devetnaestogodišnjeg vozača „golfa“ koji je upravljao vozilom sa 1,31 promil alkohola u organizmu, dok je na putu ka Sokobanji tridesettrogodišnji vozač „pežoa“ upravljajući sa 1,45 promila alkohola, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu pored puta.

Saobraćajna patrola u Knjaževcu zatekla je dvadesetpetogodišnjeg vozača „audija“ koji je vozio pod dejstvom kokaina i sa 0,83 promila alkohola u organizmu. U njegovom vozilu pronađena je i kesica sa manjom količinom materije za koju se sumnja da je kokain pa će, nakon veštačenja, protiv njega biti podneta i odgovarajuća krivična prijava.

Svi vozači su zadržani i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Prethodni članci