U Zaječaru juče tri saobraćajne nezgode, jedna sa smrtnim ishodom

U Ulici Hajduk Veljkovoj u Zaječaru dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač motornog vozila „mercedes“ N.H. (1986) iz Zaječara i sedamdesetosmogodišnji pešak. Saobraćjna nezgoda se najverovatnije dogodila tako što je vozač motornog vozila, krećući se iz pravca periferije ka centru grada, van obeleženog pešačkog prelaza, prednjim delom vozila, udario pešaka koji je hteo da pređe ulicu i koji je od siline udara pao na kolovoz. Pešak je zadobio tešeke telesne povrede kojima je kasnije podlegao u Zdravstevnom centru.
Na raskrisnici ulica Timočke bune i Kumanovske dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač motornog vozila „folksvagen golf“ S.T. (1971) i vozač bicikla S.B. (1961). Saobraćjna nezgoda se najverovatnije dogodila tako što biciklista nije postupio po postavljenom saobraćajnom znaku za obavezno zaustavljanje te je bočnim levim delom bicikla i svojim telom udario u putničko vozilo. Biciklista je zadobio teške telesne povrede opasne po život.
U Ulici Hajduk Veljkovoj u Zaječaru dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač motornog vozila „mercedes ML“, državljanin Rumunije S.R. (1957) i vozač mopeda „benzoi“ I.B. (1982). Saobraćjna nezgoda se najverovatnije dogodila tako što vozač putničkog vozila nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču mopeda, tako da je vozač putničkog vozila udario prednjim delom u zadnji deo mopeda. Prilikom pada motociklista je zadobio lake telesne povrede.

Prethodni članci

Leave a Comment