U Zaječaru od 20. jula letnji vašar

Letnji vašar u Zaječaru

Tradicionalni letnji vašar u Zaječaru biće organizovan 20, 21. i 22. jula 2023. na Kraljevici, na mestu gde se održavao i ranijih godina.

Kako navode nadležni iz Javnog preduzeća „Timok održavanje“, koji je organizator i ovog vašara, montiranje zabavnog programa počinje 72 sata pre zvaničnog početka vašara, dok je montiranje ugostiteljskih objekata moguće 48 sati pre početka vašara, a rad je dozvoljen do jedan sat iza ponoći.

Zakupci tezgi i šatora za prodaju polovne garderobe (takozvane gomilice) montiranje počinju 19. jula od 16 sati, kada će i prodavci mekica moći da postave svoja prodajna mesta. Svi ostali prodavci, svoja prodajna mesta moći će da montiraju na dan vašara, 20. jula, od 6 sati, kada će i zvanično početi letnji vašar, kao i PRODAJA.

Svi zakupci prodajnih mesta, navode nadležni u JKP „Timok održavanje“, svoje tezge moraju ukloniti u roku od 24 sata od završetka vašara, dok će vlasnici kafana i zabavnog parka, iznajmljeni prostor morati da oslobode u roku od 48 sati.

Cene zakupa prodajnih mesta su ostale na nivou prošlogodišnjih.

Stočni deo pijace ni ove godine neće biti organizovan.

Zainteresovani dodatne inforamcije, kao i informacije o licitacijima prodajnih mesta, mogu dobiti na broj telefona 064/4300943.

Izvor: JKP „Timok-održavanje“ Zaječar 

Prethodni članci