U Zaječaru održana konferncija klubova Zone „Istok“

Juče je u Velikoj sali Skupštine grada Zaječara održana konferncija klubova Zone „Istok“ a domaćin je bio FK Timok 1919. Sednici su prisustvovali predstavnici FS Regiona istočne Srbije, Zoran Ignjatović (Predsednik Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije) i Ivan Nikolić (Disciplinski sudija Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije) kao i predstavnici klubova koji će se u predstojećoj sezoni takmičiti u Zoni „Istok“. Dušan Spasić (Predsednik FS Zaječarskog okruga) i Milorad Miki Vučković (Predsednik FK Timok 1919) i ovog puta su se pokazali kao dobri domaćini.

Nakon usvajanja Dnevnog reda, Ivan Nikolić Disciplinski sudija FSRIS, otvorio je konferenciju i predstavio informacije i odluke IO FSS i IO FSRIS. Izvučeni su takmičarski brojevi i prezentovan je kalendara takmičenja za sezonu 2023/2024. Zoran Ignjatović, Predsednik Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije uručio je svim klubovima po pet lopti za predstojeću sezonu.

Takmičenje u Zoni „Istok“ počinje narednog vikenda 19./20. avgust. FK Timok 1919 je pod rednim brojem jedan i prve dve utakmice će igrati kao domaćin. U subotu 19. avgusta ugostiće FK Balkanski iz Dimitrovgrada a naredne subote 26. avgusta na Gradskom stadionu pod Kraljevicom dolazi Jednistvo iz Pirota. Prvo gostovanje zaječaraca biće u 3. kolu u Negotinu protiv Hajduk Veljka.

Prethodni članci