Učenici ŠO SO „Jelena Majstorović“ u Zaječaru dobili paketiće od kompanije „Tekijanka“

Porodična kompanija „Tekijanka“ tradicionalno darivala je novogodišnjim paketićima učenike ŠO SO „Jelena Majstorović“ u Zaječaru.

Ovakvi pokloni uvek prirede radost deci, koja su oduševljena ovim gestom „Tekijanke“. „Tekijanka“ ovu akciju u ŠO SO „Jelena Majstorović“ u Zaječaru sprovodi već četiri godine.

„Svake godine dobijamo paketiće za našu decu od porodične kompanije ‘Tekijanka’ iz Kladova. Oni prepoznaju potrebe naših učenika i pripreme paketiće za sve, i za učenike osnovne škole i za učenike srednje škole. Uvek se rado odazovu kad god su neki naši apeli i naše akcije i kada god je potrebna pomoć. Našoj deci ovi paketići mnogo znače i trudimo se da ih obradujemo pred praznike prigodnim poklonima“, rekla je Emila Badivuk, direktorka ŠO SO „Jelena Majstorović“ u Zaječaru.

Paketići uoči novogodišnjih praznika, „Tekijanka“ daruje u okviru „Novogodišnjeg karavana“ koji se realizuje dugi niz godina.

„Pred svaku Novu godinu gledamo da obradujemo mališane i ove godine akciju smo započeli baš iz Zaječara. Jednostavno, želeli smo da obiđemo prvo decu iz vrtića ‘Maslačak’ pored našeg prodajnog objekta u Kotlujevcu i tu smo poklonili televizor, laptop, tri bluetooth zvučnika kako bi im ulepšali boravak u vrtiću. Zatim smo obišli Crveni krst u Zaječaru i školu ‘Jelena Majstorović’. Sve ovo znači da treba da živimo za našu decu i nekako nam je moralna obaveza da naše najmlađe kupce nagradimo. Zaposleni njih 450 u ‘Tekijanci’ neguju te vrednosti i gledamo da zaposleni s ljubavlju naprave te paketiće“, istakla je Danijela Ceranović, HR menadžer u kompaniji „Tekijanka“.

U ŠO SO „Jelena Majstorović“ u Zaječaru dodeljeno je oko 60 paketića kompanije „Tekijanka“.

Prethodni članci