Udruženje građana „RIME“ Zaječar objavljuje konkurs za posao

Želite da steknete iskustvo u socijalnom preduzetništvu?
Primeniti iskustvo u svom diplomskom ili master radu?
Unapredite svoj CV

Udruženje građana „RIME“ Zaječar, pokreće inovativnu uslugu u zajednici – Radno okupacioni centar za mlade sa intelektualnim teškočama „KUĆA OD PAPIRA“

Usluga je osmišljena kao četvorosatna ponuda struktuiranog provođenja vremena za mlade sa intelektualnim teškoćama, kroz proces izrade papira reciklažom utrošenih kutija cigareta, zabavnog i rekreativnog dela sa korektivnim vežbama I vežbama opšte kondicije. Kako bismo razvili tim za uslugu raspisujemo konkurs za radnu praksu od 30 dana sa mogušćnošću radnog angažovanja po ugovoru o privremenim i povremenim poslovima ili po ugovoru o delu. Svi kandidati proćiće adekvatnu obuku. Za odabrane kandidate nakon obuke biće obezbeđena volonterska nagrada. Uz pomoć Udruženja „Naša kuća“ iz Beograda i Japan Tobacco International a uspostavili smo kompletnu liniju za izradu papira.

Detalje možete videti na sajtu rime.org.rs.
Konkurs objavljujemo za:
– Saradnika – radnog trenera/trenerkinju
Potrebne kvalifikacije i veštine: VII stepen stručne sprema iz oblasti društveno humanističkih nauka, poželjno iskustvo ili afinitet za rad sa osobama sa intelektualnim teškoćama.
– Saradnika u proizvodnji: IV stepen stručne spreme, mašinske, bravarske i srodnih odblasti.
– Saradnika/ce za angažman u razvijanju usluge VII, ili VI stepen stručne spreme, poželjno znanje engleskog jezika i iskustvo ili motivacija za rad u civilnom sektoru.

Za konkurs je potrebno poslati CV sa motivacionim pismom na rime.zajecar@gmail.com, sa naznakom pozicije za koju se prijavljuje, najkasnije do 01. marta 2024. godine. TIM KUĆE OD PAPIRA RIME

Prethodni članci