Uskoro Turistički info centar opštine Boljevac na Rtnju

Tempo Radio - Lepo je živeti u Boljevcu - Objava 04

U podnožju planine Rtanj, u samom naselju nalazi se Turistički info centar opštine Boljevac. U info cenru nalazi se i deo sa suvenirskom ponudom i turističkim vodičima o Boljevcu koji će približiti turistima duh i kulturu Boljevca i pružiti im zadovoljstvo da ponesu suvenir sa motivima ove opštine kao podsetnik na lepe trenutke provedene u ovom kraju.

Turistički ino centar nudi informacije o turističkoj ponudi, smeštajnim kapacitetima, manifestacijama, restoranima, izletima, dogadjajima kao i sve druge informacije koje su bitne našim posetiocima.

Tempo Radio - Lepo je živeti u Boljevcu - Objava 04

Ovaj Info centar uredjen je kroz projekat ,, Očuvanje i atraktivna izložba prirodne i kulturne baštine opština Belogradčik i Boljevac’’. Ovaj projekat je prekogranična saradnja izmedju Opštine Belogradčik (Republika Bugarska) i Turistička organizacija opštine Boljevac (Republika Srbija) kroz program Interreg-IPA CBC Bulgaria-Serbia Program CCI.

Projekat je imao za cilj da poboljša turističke atraktivnosti i diverzitet turističkih proizvoda u regionu Belogradčika i Boljevca.

Otvaranje se planira u seprembru.

„Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Boljevac – stavovi izneti u podržanom medijskom
projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“

Prethodni članci