„Veselo devojačko veče“ uz najpopularnije domaće hitove

Dom kulture „Stevan Mokranjac“, specijalno za Dan žena, u utorak 08. marta od 20 sati, organizuje urnebesni mjuzikl „Veselo devojačko veče“. U mjuziklu igraju, pevaju i glume Ivana Peters, Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Maja Brukner i Jelena Đukić.
Ovaj veseo i urnebesni mjuzikl dešava se u jednom karaoka klubu i vodi publiku na putovanje u živote drugarica iz detinjstva koje proslavljaju devojačko veče ćerke jedne od njih. U drami punoj humora, kada se popije i otvori ženska duša, dolazi do zapleta, tuge i isprepletanih životnih priča o sreći, ljubavi, prijateljstvu i poverenju, nezadovoljstvu, neostvarenju…

Publika ne može a da se ne nasmeje pa čak i zapeva poznate domaće hitove kao što su „Andrea“, „Ti si mi sve na svetu“, „Šta će mi život bez tebe dragi“, „Apsolutno tvoj“ „Kap veselja“… sa učesnicama mjuzikla. Svaka od ovih žena ima svoju priču, a svaku priču prate poznati jugoslovenski hitovi od pop muzike, preko folka, do šlagera.

Devojačko veče se tako pretvara u pravu žensku zabavu, divlji i veseli noćni izlazak u kome učestvuje i sama publika. Ulaznice za „Veselo devojačko veče“ biće u prodaji od ponedeljka 28. februara, na biletarnici Doma kulture „Stevan Mokranjac“. Cena ulaznice 500 dinara.

Prethodni članci