Zaječar: Radionica o grupnom načinu finansiranja – Crowdfunding održaće jedna od svetski priznatih stručnjaka

U Prostoru za POMAK u Zaječaru, sutra, 20. februara, biće organizovana radionica o Crowdfundingu, odnosno grupnom finansiranju. Tokom radionice svi zainteresovani moći će da čuju kratak uvod u Crowdfunding, 6 osnovnih elemenata uspešne kampanje grupnog finansiranja, planiranje, građenje publike i zajednice, storrytelling, komunikacija i promocija kampanje. Predavač na radionici biće Jes Bailey, jedna od svetski priznatih stručnjaka za crowdfunding.

Jes Bailey je radila u marketingu i komunikacijama i u toj oblasti je specijalizovala prikupljanje sredstava za projekte preko crowdfunding kampanja. U prethodnom periodu Jes je radila sa organizacijama i startapima iz Velike Britanije, Egipta, Holandije i Bangladeša. Takođe vodila je Cabinet Office funded program kroz mentorske sesije i radionice o crowdfunding-u dobrotvornim ustanovama u 12 gradova u Engleskoj.  Ona je osnivač Crowdfund 360. Njen cilj nije samo da pomogne preduzetnicima i društvenim (socijalnim) preduzetnicima da dođu do sredstava za njihov projekat, već i da im istovremeno pomogne da pronađu svoju publiku i marketing.

Učešće na radionici je besplatno, a zbog ograničenog broja mesta neophodno je da svoje mesto zainteresovani rezervišu slanjem imena i prezimena i kontakt telefona na email konkurs@toc.rs.

Početak radionice zakazan je za 17 časova.

Prethodni članci

Leave a Comment