Zaječarce i njihove goste očekuje bogat prednovogodišnji i novogodišnji program

Zaječarce i njihove goste i ove godine očekuju prednovogodišnji i novogodišnji program.

Od 25. decembra, pa do 30. decembra 2023. na Trgu oslobođenja u Zaječar biće organizovan “Novogodišnji bazar” sa najavljenih, rekordnih, 140 izlagača iz čitave Srbije. U vreme bazara, u domu Deda Mraza i Mrazice na Trgu, oslobođenja, od 17:00 do 20:00 sati biće organizovano slikanje dece sa njima.

Program za decu, tradicionalno biće 28. decembra, pod nazivom “ZajeČarolija”, kada će najmlađe uveseljavati štulaši, junaci iz crtaća, a biće organizovan i maskenbal.

U holu zaječarskog pozorišta, 29. decembra u 19:00 sati, biće priređen tradicionalni prijem gradonačelnika Zaječara za one koji su u protekloj godini, svojim radom i rezultatima, doprineli ugledu i afirmaciji grada Zaječara. Istog dana, u sali zaječarskog teatra, od 20:00 sati, Zaječarci i njihovi gosti moćiće da uživaju u koncertu i druženju sa legendarnim glumcem Radetom Šerbedžijom.

Koncert popularnog “Tropiko benda” biće održan u novogodišnjoj noći 31. decembra u centru Zaječara, a neće ni ove godine izostati spektakularni vatromet.

Prethodni članci