Zaječarski karatisti uspešni na turniru „Jablanica open“

Zaječarski karatisti uspešni na turniru "Jablanica open"

Takmičari Gradskog karate kluba „Zaječar“ ostvarili su veoma dobre rezultate na turniru „Jablanica open“.

Turnir je održan u organizaciji Karate kluba „Jablanica“ i Sportskog saveza, u Medveđi, a okupio je 150 klubova iz Srbije i Bugarske. Zaječarski karatisti su osvojili tri prva mesta, jedno drugo i jedno treće mesto.

Marko Mutavdžić (2010. godište) plavi pojas, u katama je osvojio treće mesto, a u borbama prvo, dok je Sara Krstić (2012. godište) braon pojas, u katama i borbama osvojila prvo mesto. Njena vršnjakinja Sofija Mihajlović, žuti pojas, u katama je osvojila drugo mesto.

Sudija na takmičenju iz Zaječara bio je Kjoši Miroslav Mića Radojković 8. dan – internacionalni karate sudija „A“ kategorije, dok je trener ekipe bio Sensei Miloš Radojković 5. dan – licencirani karate trener.

Gradski karate kluba „Zaječar“ biće organizator i domaćin tradicionalnog karate turnira „Vidovdanski karate kup Zaječar“, u nedelju 26. juna, u hali sportova na Kraljevici.

Očekuje se veliki broj učesnika kako klubova tako i takmičara. Za sada su učešće na turniru najavili klubovi iz Bora,Knjaževca, Majdanpeka, Pukovca, Leskovca, Vlasotinca, Vranja, Medveđe, Kraljeva, Surdulice i Ćićevca.

Prethodni članci