Zaječarski karatisti uspešni na turniru „Jablanica open“

Takmičari Gradskog karate kluba „Zaječar“ ostvarili su veoma dobre rezultate na turniru „Jablanica open“.

Turnir je održan u organizaciji Karate kluba „Jablanica“ i Sportskog saveza, u Medveđi, a okupio je 150 klubova iz Srbije i Bugarske. Zaječarski karatisti su osvojili tri prva mesta, jedno drugo i jedno treće mesto.

Marko Mutavdžić (2010. godište) plavi pojas, u katama je osvojio treće mesto, a u borbama prvo, dok je Sara Krstić (2012. godište) braon pojas, u katama i borbama osvojila prvo mesto. Njena vršnjakinja Sofija Mihajlović, žuti pojas, u katama je osvojila drugo mesto.

Sudija na takmičenju iz Zaječara bio je Kjoši Miroslav Mića Radojković 8. dan – internacionalni karate sudija „A“ kategorije, dok je trener ekipe bio Sensei Miloš Radojković 5. dan – licencirani karate trener.

Gradski karate kluba „Zaječar“ biće organizator i domaćin tradicionalnog karate turnira „Vidovdanski karate kup Zaječar“, u nedelju 26. juna, u hali sportova na Kraljevici.

Očekuje se veliki broj učesnika kako klubova tako i takmičara. Za sada su učešće na turniru najavili klubovi iz Bora,Knjaževca, Majdanpeka, Pukovca, Leskovca, Vlasotinca, Vranja, Medveđe, Kraljeva, Surdulice i Ćićevca.

Prethodni članci