Zaječarski kik bokseri nastavljaju da nižu uspehe: Fenomenalni rezultati i u Bugarskoj

Zaječarski kik bokseri ostvarili su veliki uspeh i na petom Internacionalnom turniru koji je održan proteklog vikenda u Kozloduju, u Bugarskoj.

Takmičari Kik boks kluba „Fight Team 019“ iz Zaječara doneli su dve zlatne i dve bronzane medalje.

Trener kluba Nikola Milenković (u kategoriji do 71 kg) u dva meča postigao je dve pobede i osvojio zlato i pehar. U pionirskoj kategoriji, Luka Nikolić (do 45kg) osvojio je zlatnu medalju, a Stevan Vučenić (do 33kg) i Nemanja Aleksić (do 36kg) osvojili su bronzane medalje.

„Na ovom Internacionalnom turniru koji je održan u Bugarskoj, članovi KBK ‘Fight Team 019’ iz Zaječara ostvarili su značajne rezultate. Na takmičenju su učestvovali kik bokseri iz Bugarske, Moldavije, Izraela i Srbije. Pioniri našeg kluba vratili su se sa dve bronzane i jednom zlatnom medaljom. Stevan Vučenić dao je svoj maksimum u odličnoj teškoj borbi, ali je zaustavljen nažalost u polufinalu i pred njim je svetla budućnost u kik boksu. Nemanja Aleksić je ubedljivo vodio ceo meč, ali slobodno mogu da kažem da je bio pokraden od strane sudija. Luka Nikolić je slavio u finalu ubedljivom pobedom i doneo zlatnu medalju za naš klub. Što se tiče mene kao trenera, ovog puta učestvovao sam i kao takmičar na prvenstvu i imao sam dva teška meča, gde sam u oba meča pobedio i vratio sam se sa zlatnom medaljom i peharom za najboljeg seniora na turniru u Kozloduju“, ističe Nikola Milenković, trener i proslavljeni kik bokser.

Seniore Kik boks kluba „Fight Team 019“ iz Zaječara očekuju profesionalni mečevi u narednom periodu, kao i Prvenstvo Srbije i Prvenstvo centralne Srbije do kraja godine.

Prethodni članci