Zaječarskim osnovcima i srednjoškolcima uručene Vukove diplome i priznanja sa državnih takmičenja

U Gradskoj upravi Zaječar organizovan je svečani prijem, na kom su najboljim osnovcima i srednjoškolcima uručene Vukove diplome i priznanja sa državnih takmičenja.

Uručeno je preko 240 diploma najboljim zaječarskim učenicima. Učenici generacije, njih četrnaestoro, nagrađeno je i vaučerima za korišćenje gradskog bazena, a svi oni bi sa fotografijom trebalo da se jave u prostoprije JKP – a “Timok održavanje” u sportskoj hali, kako bi preuzeli vaučere.

Učenike su pozdravili zamenik gradonačelnika Zaječara Vladimir Videnović i pomoćnik gradonačelnika za sport i omladinu Milan Stanković.

„Vi ste danas ne samo ponos vaših roditelja i direktora škola, već ste i ponos Grada Zaječara. Mislim da ćete u budućnosti napraviti dobre izbore, oni su jako bitni za vas, jer će vam ti izbori biti i ono čime ćete se baviti. Želim vam pre svega da postanete dobri ljudi, to je ono što je najbitnije. Lokalna samouprava radi na tome, za sve vas koji ćete završtiti fakultete i više škole, da vam stvori uslove da se jednog dana vratite u svoj grad. Želim vam puno sreće u daljem školovanju“, rekao je Stanković.

Svečanom prijemu, pored učenika, prisustvovali su i direktori zaječarskih škola.

Prethodni članci