Zvaničnom prozivkom, fudbaleri FK Timok 1919 otpočeli pripreme za predstojeću sezonu

Zvaničnom prozivkom, fudbaleri FK Timok 1919 otpočeli su pripreme za predstojeću sezonu. Najpre se predsednik kluba Branimir Đorđević obratio igračima i poručio da su ciljevi i ambicije nepromenjeni u odnosu na prošlu sezonu. Što veći broj igrača iz Zaječara i okoline, razvoj mladih igrača i finansiski odgovorno i pozitivno poslovanje.

Posle duge pauze izazvane pandemijom virusa korona, šef stručnog štaba FK Timoka Vojkan Rajčić iz Aleksandrovca, trener sa UEFA “A” licencom, nakon uvodnog zagrevanja i razgibavanja, radio je sa igračima na vežbama za jačanje eksplozivnosti i motoričkih sposobnosti.

Od igrača za sada nema nekih velikih promena ali je, u dogovoru sa upravom kluba, u planu da se pojačamo sa još pet-šest iskusnih i kvalitetnih igrača. Sa nama su skoro svi koji su završili prošlu sezonu a pridružili su nam se i momci iz omladinskog pogona. Uz Ognjena Nikolića (2002) koji je već treću sezonu u seniorskom timu tu su još četvorica mlađih omladinaca Nikola Ljupković (2003), Veljko Ranđelović (2003), Aleksandar Ilić (2003) i Jovan Bogdanović (2003).

Prethodni članci