Loš vikend za zaječarske fudbalere

Sve generacije „FK Timok 1919“ su ovog vikenda poražene na gostovanjima. Seniorski tim je vezao i treći uzastopni poraz u Prvoj ligi Srbije i nalazi se u donjem delu tabele na 13. mestu. Zaječarci su juče izgubili u Žarkovu od istoimene ekipe rezultatom 2:1. Domaći igrači su do prednosti stigli u drugom poluvremenu golovima Milana Delevića u 56. minutu i Andrije Milića u 60. minutu dok je jedini gol za Timok 1919 postigao Igor Pantić iz slobodnog udarca u 75. minutu. Trener Vojkan Rajčić je kao i u prethodnom meču kada su zaječarci izgubili na svom terenu od Inđije 0:1 izvršio samo dve izmene što pokazuje da je zadovoljan igrom svojih pulena. Timok 1919 u narednom 13. kolu očekuje još jedan težak meč sa ekipom iz gornjeg dela tabele. U subotu 16. oktobra na Gradskom stadionu pod Kraljevicom dolazi šabačka Mačva. Početak je u 15 sati a cena ulaznice je 200 dinara.

Omladinci Timoka su izgubili od Timočanina u Knjaževcu rezultatom 3:0. Naredni meč izabranici Aleksandra Caleta Smiljkovća igraju na svom terenu u nedelju 17. oktobra protiv GFK Jagodine.

FK Timok 1919 (omladinci)

Kadeti su u subotu nesrećno izgubili u Nišu od OFK Radničkog rezultatom 4:2 i ako su u jednom periodu meča vodili 2:1. Domaći su poveli golom Đorđa Marjanovića u 25. minutu, izjednačio je Aleksandar Ilić u 32. minutu a prednost zaječarcima je doneo Rastko Nikolić u 34. minutu. Na odmor se ipak otišlo bez pobednika jer je Marko Dimitrijević matirao Uroša Đurđevca u 43. minutu. U 56. minutu ponovo su poveli domaći igrači preko rezerviste Aleksandra Đekića a u samom finišu utakmice Đorđe Cvetković je postigao gol i postavio konačan rezultat 4:2 za OFK Radnički. Naredni meč kadeti igraju protiv prvoplasirane Jagodine.

FK Timok 1919 (kadeti)

OFK Radnički je u subotu i u pionirskoj selekciji nadigrao vršnjake iz Zaječara. Deca rođena 2007/2008. godine, koje predvodi trener Miroslav Trujkić poražena su rezultatom 4:0 i posle 9 odigranih kola nalaze se u opasnoj zoni sa svega 9 osvojenih boda.

FK Timok 1919 (pioniri)

Petlići su nakon minimalnog poraza od niškog Nacionala 1:0 pali na 6. mesto i zadržali skor od 19 osvojenih boda. Ovo je tek drugi poraz ove talentovane generacije koju predvodi dojučerašnji prvotimac a sada trener Ivan Aleksić.

FK Timok 1919 (petlići)

Pioniri i petlići Timoka 1919 narednog vikenda takođe gostuju. Domaćin će im biti ekipa Trio iz Paraćina.

Prethodni članci