Aleksandar Bogićević danas je obišao prostorije Poljoprivredno stručne službe “Agroznanje“ za eAgrar u Zaječaru

Pomoćnik ministra poljoprivrede u Vladi Srbije zadužen za ruralni razvoj Aleksandar Bogićević, boravio je danas u Zaječaru i tom prilikom obišao prostorije Poljoprivredno stručne službe “Agroznanje“ za eAgrar.

Bogićević je kazao da Ministarstvo poljoprivrede ima izvanrednu saradnju sa gradom Zaječarom i gradonačelnikom Boškom Ničićem, kao i sa ovdašnjim poljoprivrednicima.

„Nastavljamo dobru saradnju sa poljoprivrednicima i sa gradonačelnikom Ničićem i sa Poljoprivrednom stručnom službom iz Zaječara koja je od velike pomoći poljoprivrednim proizvođačima na ovom terenu. Došli smo u nove prostorije Poljoprivredno stručne službe Zaječar, gde će poljoprivrednicima biti lakše da dolaze i da dobijaju savete od savetodavaca. Još jednom se zahvaljujem i gradonačelniku Ničiću što ima razumevanja i što zajedno sa PSS Zaječar pomaže razvoju poljoprivredne proizvodnje. Ovo je primer kako treba svi da sarađuju za dobrobit naših poljoprivrednih proizvođača.“ – istakao je Bogićević.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić zahvalio se pomoćniku ministra poljoprivrede Aleksandru Bogićeviću na razumevanju i na pomoći koje resorno Ministarstvo ukazuje poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije grada Zaječara i izjavio da je naša Poljoprivredno stručna služba, zahvaljujući gospođi Dželatović i članu Gradskog veća Vesni Stanković, među pet najboljih u Srbiji.

Nove prostorije Poljoprivredno stručne službe “Agroznanje“ u samom centru grada biće dostupnije za sve one koji se bave poljoprivredom.

Ove prostorije su otvorene 1. februara ove godine i na jednom mestu poljoprivrednici mogu da se informišu i apliciraju za subvencije koje, preko resornog ministarstva obezbeđuje država.

Iz Poljoprivredno stručne službe „Agroznanje“ pozivaju sve poljoprivrednike da prate trendove i da im se obrate za bilo koji vid subvencija i pomoći, a PSS će nastaviti i u budućem periodu da podržava poljoprivrednu proizvodnju na području grada Zaječara.

Prethodni članci