Bluz iz Britanije za zaječarsku publiku: Five Points Gang u Omladinskom centru

Jedan od najperspektivnijih nadolazećih britanskih bendova će nastupiti u Omladinskom centru – u petak, 7. aprila u 21h.
Five Points Gang je jedan od najmoćnijih i najoriginalnijih bendova na britanskoj muzičkoj sceni. Oni su, prema rečima njihovih fanova, spremni da postanu najveći rokenrol bend na svetu. Džo, Dinjo i Tanos su se preselili u London sa istim snom i slučajni susret između trojice već uspešnih muzičara podstakao je neverovatnu muzičku vezu koja je postala temelj eksplozivnog zvuka koji je
već nazvan kao „redefinisanje bluza“. Sa preko 200 hiljada slušalaca koji su slušali radio i striming platforme i još hiljade koji su bili
oduševljeni njihovim neverovatno moćnim nastupima uživo, Five Points Gang ubrzano postaje najuzbudljiviji mladi bend u Velikoj Britaniji.

Posle lokdauna u avgustu 2021. godine, imali su preko 100 svirki širom Velike Britanije, pojavili se se na 15 festivala i bukirali dve evropske turneje. Momci su nadaleko poznati po tome što svoje nastupe uvek guraju do krajnjih granica, i uprkos tome što su okupani znojem i umorni od neprestanih putovanja, ovi momci su uvek spremni da pomere granice. Karte za koncert se mogu kupiti u Omladinskom centru (7. septembra br. 2) po promotivnoj ceni od 400 dinara, dok će u petak, na ulazu, koštati 500 dinara.

Prethodni članci