Boljevac: „Uređenje kupališta, rukomet na pesku i gondola“

Boljevac poseduje ogromne turističke potencijale. Počevši od planine Rtanj, koja je tog interesantnog piramidalnog oblika, zatim Bogovinska pećina, manastir iz 13. i 14. veka, izvorište Crnog Timoka, kao i brojne manifestacije kao što su, Crnorečje u pesmi i igri, Predtakmičenje trubača istočne Srbije i mnoge, mnoge druge. Prema rečima direktorke Turističke organizacije Boljevac, Aleksandre Blagojević, broj turista je zadovoljavajući.

Sledeći projekat koji je ključan za Opštinu Boljevac, jesu  radovi na uređenju kupališta Sportsko rekreativnog centra “Zmijanac” za koji su kompletna sredstva dobijena od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
Boljevac, kao mesto koje vaja velike sportiste naredne godine u julu mesecu očekuje bogato kulturno sportsko leto, tada će između ostalog biti organizovani mečevi u ženskom rukometu na pesku, kada će ova Opština imati prilike da ugosti ekipe iz, za sada 10 zemalja.

Prva polovina godine je jako uspešana s obzirom na to, da su TO Boljevca odobrena dva projekta od resurnog Ministarstva. U planu je dosta novih projekata, a među kojima i izgradnja gondole.

 

*Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

 

Prethodni članci

Leave a Comment