Derbi kola pripao Rtnju

Desetkovana ekipa Kraljevice nije uspela da se suprotstavi raspoloženim igračima Rtnja. Domaći su nastupili bez nekoliko standardnih prvotimaca kao i bez golmana pa je među stative morao Stevanović, po prirodi defanzivac, koji je čak u nekoliko navrata uspeo da sačuva mrežu. Iako su domaći bili daleko bolji rival u prvom poluvremenu, Rtanj je poveo golom Cakića pa se tim rezultatom i otišlo na odmor. U nastavku dva brza gola gostiju nagovestili su da je pobednik rešen već u 60. minutu, strelci su bili ponovo Cakić, a potom i Dujkić. Poraz Kraljevice ublažio je Nenad Aranđelović prelepim pogotkom iz slobodnog udarca.
Za domaće je debitovao i Andrija Stanisavljević Pirlo, nekadašnja vedeta Kablova, koji je već u svom prvom zvaničnom meču za Kraljevicu pokazao svoj kvalitet i to da se od njega dosta očekuje ove sezone.

Andrija Stanisavljević Pirlo

FSU KRALJEVICA (Zaječar) – RTANJ (Boljevac) 1:3 (0:1)

ZAJEČAR: Pomoćni teren na Kraljevici. Gledalaca: 100. Glavni sudija: Aleksandar Milosavljević (Knjaževac) Strelci: Aranđelović u 79. minutu (FSU Kraljevica), Cakić u 35. i 53. i Dujkić u 60. minutu (Rtanj)
FSU KRALJEVICA: Stevanović, Krstić, Stanković, Branković, Brkić, Aranđelović, Stanisavljević (Madić), Raščanin (Jović), Radović, Gligorijević, Aleksić
RTANJ: Krcić, Taricić, S. Živković, Tončić, Todorović, Vesić (Nikorić), Stanikić (Orsovanović), V. Živković (Dragić), Cakić, Dujkić (Mamula), Milutinović (Ilić)

Prethodni članci