Fudbaleri Timočanina i ove godine podigli pehar KUP-a FSZO

Finalna utakmica KUP-a Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga između knjaževačkog srpskoligaša Timočanina i zonaša BSK-a iz Bogovine odigrana je juče na Gradskom stadionu u Boljevcu. Knjaževčani su bili bolji rival i zasluženo pobedili rezultatom 3:0. U prvom poluvremenu mreže su mirovale ali odmah na startu drugog dela utakmice fudbaleri Timočanina su se raspucali i uspeli da dođu do pobede. Prvo je Ilija Stojanović pogodio u 46. minutu, zatim Vladimir Stojadinović dva minuta kasnije i na kraju Luka Petrović u 68. minutu utakmice. Mogli su knjaževčani i do ubedljivije pobede ali je odlični golman BSK-a Vladimir Milošević u 44. minutu odbranio penal iskusnom Ivici Jovanoviću.

Upravo je Vladimir Mošević golman BSK-a proglašen za najboljeg igrača finala a statuu mu je uručio Generalni sekretar FSZO Igor Živić. Plakete sudijama uručio je predsednik SSOS FSZO Dalibor Manojlović a prelazni pehar pobedniku kupa i pehar učesniku kupa kao i medalje uručio je predsednik FSZO Goran Tomić.

BSK – TIMOČANIN 0:3 (0:0)

BOLJEVAC: Gradski stadion Boljevac. Gledalaca 100. Sudija Ivana Čolaković, pomoćnici Maja Milojković i Andrea Marinković. Strelci: Ilija Stojanović u 46. minutu, Vladimir Stojadinović u 48. minutu i Luka Petrović u 68. minutu (Timočanin). Žuti karton: Luka Mladenović (Timočanin)

BSK: Milošević, B. Rajković, Androbić, S. Rajković, Bejić, Jankucić, Božinović, Anđelović, Ilikić, Morina, Lazarević
TIMOČANIN: Nakić, Milojković, S. Stojanović, Zdravković, I. Stojanović, Videnović, Dragićević (Stojadinović), Petrović, Baltić, Jovanović, Slavković (Mladenović)

Prethodni članci