Gile pred koncert „Električnog orgazma“ u Zaječaru: „Spremite se za pravu rokenrol svirku!“

Nakon sjajnih prošlogodišnjih koncerata u Zaječaru, legendarni „Električni orgazam“ se neočekivano posle samo godinu dana vraća u grad gitare i rokenrola na Timoku.

Ovog puta bend će održati samo jedan koncert, i to u petak 9. septembra 2022. od 21:00 sat u bašti Omladinskog centra, u Zaječaru.

U odnosu na prošlogodišnje koncerte, bend je spremio i neka iznenađenja. Naime, ove godine se obeležava 40 godina od izlaska kultnog albuma „Lišće prekriva Lisabon“, pa će se na repretoaru naći i neke pesme sa tog albuma koje bend dugo nije svirao, ali sa njega neće izostati ni svi oni antologijski hitovi iz 42 godine duge karijere „Orgazma“.

“Braćo i sestre, drago nam je da se posle samo godinu dana vraćamo u Zaječar. Prošle godine smo održali dva sjajna koncerta, a sada sviramo samo jedan, i to 9. septembra u Omladinskom centru. S obzirom na to da ove godine obeležavamo 40 godina od izlaska albuma ‘Lišće prekriva Lisabon’, na repertoaru će se naći i neke pesme sa tog albuma koje dugo nismo svirali, ali, naravno, sviraćemo i sve hitove. Spremite se za pravu rokenrol svirku i odličnu žurku! Vidimo se uskoro!”, poručio je Srđan Gojković Gile pred koncert u Zaječaru.

Nakon veoma uspešne festivalske sezone tokom koje je bend nastupao na najvećim binama regiona, biće ovo jedan od retkih celovečernjih samostalnih koncerata „Orgazma“, prava rokenrol poslastica – na metar od bine!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara mogu se kupiti u Omladinskom centru.

Prethodni članci