Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić obišao asfaltiranje Sićevačke, Mišarske i Vlasinske ulice

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, sa saradnicima, obišao je asfaltiranje Sićevačke, Mišarske i Vlasinske ulice, a meštani ovih ulica nisu krili zadovoljstvo.

„U sklopu dela grada Šljivarski put radimo tri ulice, a pre toga je JKP „Vodovod“ odradio 450 metara nove vodovodne mreže sa 45 priključaka u vrednosti od 3 miliona i 300 hiljada dinara i evo sada preduzeće „Štrabag“ asfaltira ukupno 480 metara, gde će biti potrošeno oko 350 tona asfalta u vrednosti od oko 3 i po miliona dinara. Uloženo je u vodovodnu mrežu i preasfaltiranje ove tri ulice, koje sigurno 40 -tak godina nisu dirnute, a koje predstavljaju i novu vezu kada budemo u Mišarskoj ulici završili i propuste. Biće još tri ulaza na prostor podnožja park šume Kraljevica, ne samo novog stadiona, nego i budućeg Parka rimskih imperatora, Gitarijade. Rasteretićemo onaj pružni prelaz „Dobrodošli““, rekao je Ničić.

Boško Ničić je dodao da je plan i namera da ceo potez od Šljivarskog puta, pa sve do nekadašnjeg Paviljona, bude jedan uređen prostor, jedno novo srce grada Zaječara.

Izvor: Grad Zaječar

Prethodni članci