U Domu kulture u Kotlujevcu, članica Predsedništva SNS-a prof. dr Darija Kisić razgovarala sa zaječarskim penzionerima

U Domu kulture u Kotlujevcu, članica Predsedništva SNS-a prof. dr Darija Kisić razgovarala sa zaječarskim penzionerima

Prilikom posete Zaječaru, članica Predsedništva Srpske napredne stranke prof. dr Darija Kisić razgovarala je sa zaječarskim penzionerima u Domu kulture u Kotlujevcu.

Ovom prilikom, Kisić je poručila da su penzioneri ti čija su snaga i iskustvo od velike važnosti. Takođe, bilo je reči i o izgradnji Gerontološkog centra u Zaječaru.

Kisić je naglasila da najstarije sugrađane očekuje porast penzija i plata i da to nije samo u okviru predizborne kampanje, već da je taj cilj bio određen još pre izbora.

„Ako nam građani Srbije ponovo ukažu poverenje, penzija tek treba da poraste. Prema procenama Ministarstva finansija u 2027. će prosečna penzija biti nešto malo manja od 700 evra. Nije to tako daleka budućnost, ali je jasna vizija kako želimo da se kreće naša Srbija. Ovo je veoma značajan period za našu zemlju i ovo nisu samo neki izbori koji će da budu i prođu. Ovo je sada treutak kada se bira da li ćemo da glasamo za Srbiju koja će da ide napred, za Srbiju gde će da rastu penzije, gde će da rastu plate, gde će da se nastavi izgradnja bolnica, svih zdravstvenih ustanova, gde će mamografi da budu u svakom delu Srbije, gde će da se nastavi izgradnja vrtića, škola, dečijih igrališta, puteva, autoputeva, za Srbiju koju će da vode ljudi koji prevashodno vole Srbiju“ poručila je Kisić.

Kisić je poručila prisutnima da 17. decembra izađu na izbore i svoj glas daju listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Takođe, ovom događaju prisutvovali su i funkcioneri Srpske napredne stranke: Stana Božović, Boško Ničić, Milan Stanković, kao i drugi aktivisti i simpatizeri SNS-a.

Prethodni članci