Gradski većnici u Zaječaru zasedali po 56. put

U sali Skupštine grada Zaječara održana 56. sednica Gradskog veća kojom je predsedavao Boško Ničić, predsednik Gradskog veća i gradonačelnik Zaječara.

Na ovoj sednici je usvojen Nacrt Odluke o osnivanju Saveta za mlade grada Zaječara, Nacrt Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju Stručnog tima za realizaciju projekta javno- privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za vršenje usluga prelaska gradske toplane na biomasu u gradu Zaječaru, sa izgradnjom nove toplane, Nacrt Odluke o saglasnosti na Nacrt Javnog ugovora u postupku javno – privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za poveravanje komunalne delatnosti proizvodnje toplotne energije na teritoriji grada Zaječara kao i Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na drugu izmenu Programa poslovanja Javnog komunalno – stambenog preduzeća “Zaječar“ Zaječar za 2022. godinu.

Gradski većnici su dali zeleno svetlo i na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalno-stambenog preduzeća “Zaječar“ Zaječar za 2023. godinu, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Zaječar za 2023. godinu, na Nacrt Rešenja o prestanku mandata i imenovanju predsednika i članova Upravnog i Nadzornog odbora Narodnog muzeja “Zaječar“ u Zaječaru, na Nacrt Rešenja o prestanku dužnosti direktora Apotekarske ustanove „Zaječar“ u Zaječaru i na Nacrt Rešenja o imenovanju direktora Apotekarske ustanove „Zaječar“. Većnici su usvojili Rešenje o imenovanju Dragane Branković Minčić iz Zaječara (diplomirani farmaceut, specijalista farmaceutskog marketinga i menadžmenta), na mandatni period od četiri godine.

Na sednici je usvojen i Predlog Zaključka o usvajanju Zapisnika Komisije za popis osnovnih sredstava, sitnog inventara i materijala Javnog preduzeća za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“ Zaječar – u likvidaciji.

Izvor: Grad Zaječar

Prethodni članci